Smalling je nova Romina briga

Englez zaradio povredu

Smalling je nova Romina briga

Engleski defanzivac Chris Smalling će sutra biti detaljno pregledan, nakon što je zaradio povredu. Sumnja se da je fudbaler Rome zaradio povredu aduktora.

Smalling je morao u finišu sinoćnjeg meča sa Napolijem (Roma je poražena rezultatom 2:1) napustiti teren, a Corriere dello Sport danas piše da je Englez osjetio bol u predjelu aduktora.

Detaljni pregledi su zakazani za sutra, kada bi Smalling i Roma trebali saznati stepen povrede.

S obzirom da je Smalling bio neizostavak član ekipe Rome ove sezone, njegova moguća povreda bi itekako zabrinula Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, 31-godišnji Smalling u Romi boravi na posudbi iz Manchester Uniteda, a iako je Vučica željela zadržati ga u svojim redovima, on će se po okončanju sezone Serije A vratiti na Old Trafford.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi