Roma dovodi trenera s kojim Edin Džeko nije baš u najboljim odnosima?

Spalletti bi se mogao vratiti na Olimpico

Roma dovodi trenera s kojim Edin Džeko nije baš u najboljim odnosima?

E. Čaušević

Italijanski mediji pišu da bi Paulo Fonseca mogao dobiti otkaz u Romi nakon serije loših rezultata.

Roma je doživjela tri poraza zaredom u Seriji A što je poljuljalo atmosferu u ovom klubu. Mediji na Apeninima pišu da se Fonseci sprema otkaz, te da čelnici Vučice već traže novog trenera.

Corriere dello Sport piše da na listi potencijalnih novih trenera Rome ima nekoliko imena, a među njima je i Luciano Spalletti. Ovaj iskusni 61-godišnji stručnjak je Romu vodio u dva navrata, a prije tri godine se nisu rastali baš na naljepši način.

Tada je Spalletti bio na meti navijača zbog tretmana prema Francescu Tottiju, ali i mnogim drugim igračima. Poznato je ni da Edin Džeko nije s njim imao neki poseban odnos zbog toga što je znao bh. napadača ostaviti na klupi kada se to najmanje očekivalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Roma je već kontaktirala Spallettija koji je godinu dana bez posla nakon što je dobio otkaz u Interu. No, čini se da je još uvijek na čekanju jer je Mauricio Pochettino prva želja Rome i čini se da će sve učiniti da ga dovedu na Olimpico.

No, ukoliko Pochettino odbije poziv iz Rima onda je čini se jasno da će se Spalletti ponovo vratiti na staro mjesto.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
EEEE. jeste i trener u p. m.. Suga, sta je napravio, sta osvojio. 5 ili 6 mjesto..Pocetino je klasa, ali nece za sicu doci sigurno.. Bjezi Edine u Juve ili Psg jos koju godinu, uzmi lovu pa Usa par godina do penzije..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi