Jurgen Klopp navijačima Liverpoola nije mogao saopštiti bolje vijesti pred sutrašnju utakmicu
Jurgen Klopp potvrdio da se Alisson vraća prije očekivanog roka.

Nenadani povratak

Jurgen Klopp navijačima Liverpoola nije mogao saopštiti bolje vijesti pred sutrašnju utakmicu

Eldar Ganibegović

Liverpool sutra igra novu utakmicu u engleskoj Premier ligi, a trener Redsa navijačima na današnjoj press konferenciji vjerovatno nije mogao saopštiti bolje vijesti.

Posljednje tri utakmice koje je Liverpool igrao, igrao je bez svog prvog golmana. U pitanju je svakako Brazilac Alisson.

On se povrijedio na meču protiv Manchester Cityja, a prema prvim informacijama iz Engleske trebao je da pauzira do početka 2024. godine.

Tri utakmice na golu tima s Anfielda bio je Kelleher, vrlo vjerovatno će biti i sutra, no Jurgen Klopp je potvrdio sjajne vijesti navijačima Liverpoola.

Naime, Liverpool sutra u okviru 16. kola engleske Premier lige gostuje kod Crystal Palacea, a postoji mogućnost da se na golu nađe Alisson.

"Izgleda dobro. Još ne znam može li igrati sutra. Posavjetovat ću se s liječnicima i naravno s Allisonom", rekao je trener Jurgen Klopp na današnjoj press konferenciji.

Oglasi

Jurgenu Kloppu ne sviđa se termin utakmice

Liverpool će protiv Palacea igrati od 13:30 sati, a taj termin se nikako ne dopada Jurgenu Kloppu.

Njega je voditelj Amazon Prime Sporta 'bocnuo' pitanjem o terminu naredne utakmice njegovog kluba, s obzirom da je menadžer Liverpoola ranije kazao da mu termini od 13:30 sati nisu dragi.

Upravo u tom terminu Liverpool igra protiv Crystal Palacea, a voditelj je Kloppu kazao: "Vama omiljeno vrijeme početka utakmice".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je ostao miran, ali je jasno bilo da ga voditelj pomalo i provocira.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Klopp je dobar trener,ali ni blizu velikog Al-Tuwajirija koji je preuzeo NK Selja...tom taktickom geniju niko nije ni do koljena...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi