Voditelj isprovocirao Kloppa, ovaj mu nije ostao dužan: "Ako je šala, onda ste neznalica"

Liverpool slavio, ali bilo ja 'vatreno' poslije meča

Voditelj isprovocirao Kloppa, ovaj mu nije ostao dužan: "Ako je šala, onda ste neznalica"

Samir Mlaćo

Liverpool je nastavio sa dobrim igrama, s obzirom da je sinoć savladao i Sheffield United sa 2:0.

Bio je to lagan ispit za tim Jurgena Kloppa, iako su tek pred sami kraj postigli drugi pogodak. Ipak, tri boda su najvažnija, ali pažnju javnosti u Engleskoj privukla je izjava Kloppa nakon utakmice.

Njega je voditelj Amazon Prime Sporta 'bocnuo' pitanjem o terminu naredne utakmice njegovog kluba, s obzirom da je menadžer Liverpoola ranije kazao da mu termini od 13:30 sati nisu dragi.

Upravo u tom terminu Liverpool igra protiv Crystal Palacea, a voditelj je Kloppu kazao: "Vama omiljeno vrijeme početka utakmice".

Klopp je ostao miran, ali je jasno bilo da ga voditelj pomalo i provocira.

Oglasi

"Super, baš je super da ste se našalili s tim. Idemo kućama, ne znam kada ćemo stići, možda u 1 ili 2 sata. Nova utakmica dolazi nakon možda dva treninga. u redu je igrati ponovno nakon što odmorimo. Isto je i Palaceu. Opet, shvatam da vi to ne razumijete iako radite u nogometu. Zašto da se ja trudim da vam objasnim", pitao je Klopp.

Voditelj je zatim menadžeru Liverpoola uputio izvinjenje, ali strasti se nisu smirile.

"Ako se šalite s tim, onda ste potpuna neznalica. U redu, nogomet je zabava, sve je to u redu", rekao je Klopp.

Voditelj je zatim poželio Kloppu mnogo sreće u subotu.

"Hvala vam lijepa, ali to recite i Crystal Palaceu", dodao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool trenutno zaostaje samo dva boda za Arsenalom i navijači ovog kluba mogu biti zadovoljni. Manchester City je sinoćnjim porazom kod Aston Ville ostao na četvrtom mjestu i moguće da je da popularne Građane nećemo gledati u borbi za prvaka, iako naravno ima još mnogo da se igra.

Tek je odigrano 15. kola, no stvari su mnogo jasnije. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi