Kao da Real juri rezultat: Prvo je Alisson nevjerovatnom odbranom spasio Redse, a onda muk

Camavinga je pogodio prečku

Kao da Real juri rezultat: Prvo je Alisson nevjerovatnom odbranom spasio Redse, a onda muk

E. Ganibegović

Liverpool u Madridu juri zaostatak od tri gola protiv Real Madrida, no na terenu više izgleda kao da je obrnuto. Alisson je za sada junak gostiju.

U prvoj utakmici Liverpoola i Real Madrida na Anfieldu bilo je 2:5, a u revanšu koji je u toku izgleda kao da Real Madrid juri rezultat.

Madriđani su dosta aktivniji u napadu, te su do sada imali neke sjajne šanse za postizanje pogotka. Ipak, rezultat je još uvijek 0:0.

Igrala se 14. minuta kada veliku šansu nije iskoristio Vinicius Junior. Iz peterca je šutirao, ali Alisson spašava rukometnom odbranom.

[twitter]https://twitter.com/zanchisci/status/1636099698132938754?s=20[/twitter]

Šest minuta kasnije Camavinga je primio jednu loptu van kaznenog prostora gostiju i odlučio se na udarac.

Oglasi

Uslijedio je muk na Bernabeuu, sjajan šut je to bio, ali Alisson je zakačio loptu vrhovima prstiju i skrenuo je do prečke.

[twitter]https://twitter.com/Elvischris9911/status/1636102293731803137?s=20[/twitter]

Dvije minute poslije toga ponovo je Real Madrid bio blizu postizanja pogotka, ali je šut Luke Modrića otišao tik iznad prečke gostiju. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Eder Militao, Nacho, Kroos, Benzema, Modrić, Camavinga, Valverde, Vinicius Junior, Rudiger. 

Liverpool: Alisson, Van Dijk, Fabinho, Milner, Konate, Salah, Gakpo, Diogo Jota, Robertson, Nunez, Alexander-Arnold. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi