13

Komentari (13)

koraj
"PSG do novog vodstva stiže u 53. minuti. Mbappe upošljava Sergija Ramosa koji postiže gol za 3:3, ali radost gostiju kratko je trajal jer je već tri minute kasnije Jang Hyun Soo pogodio za 3:3." Dva puta rezultat 3:3:D
nakopitam
A kako lesi na terenu izbjegava Ronalda. Hahahaha. Bjezi od njega ko djavo od krsta, boji se da ga Ronaldo ne ponizi.
PapaK
Dvije totalno razlicite pozicije. Valja fakat biti glup pa izjaviti ovako nesto. Da, svjetski sampion bjezi od placipizde, kojoj vise ni portugalski selektor nije vjerovao.
YouTalkinToMe
@PapaK Daj molim te, nećeš se valjda objašnjavati sa balavčadima koji vjerovatno drže na zidu postere ronalda i svršavaju na njih svaki dan, koji se spišaju čim ga vide na tv-u i koji prave neke frizure kao ronaldo i oponašaju ga u svemu. Jedan od takvih je sigurno i ovaj slinavi patetičar “naokpitam”.
user1603145767
Dok je messija bice i fudbala
Hordas_00
Tekma bolja i od finala lige prvaka...
axel43
Spektakla i kjurca!! Koga je ovo interesovalo?? Niko nije ni znao za ovu tekmu koju arapi koriste kao zabavu i dokaz da mogu kupiti šta hoće i koga hoće..Plus nekakva prijateljska tekma!!! Pa bolje gledati neku utakmicu druge engleske ili njemačke lige!!!
user1603145767
De ba retarde neznaš šta je fudbal
F1F
Pa bolje arapi nego kinezi i rusi DRONJAK jedan!!!
FudbalskiZnalac
Ronaldo dokazao da je babuka fudbala..
user1651398816
A ti dokazao da si fudbalski ne znalac
PapaK
Odigrao solidno, vidi se da nema previse umora. Nije nista pokazao na SP, nije igrao za klub ... Pa moze, jbg.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.