Sam Allardyce na terenu pronašao novac i ponudio ga četvrtom sudiji, ovaj ga ekspresno odgurnuo

Šou na engleski način

Sam Allardyce na terenu pronašao novac i ponudio ga četvrtom sudiji, ovaj ga ekspresno odgurnuo

E. Oštraković

Potez trenera Leeds Uniteda, Sama Allardycea nasmijao je cijeli svijet, a sve se desilo u toku prvog poluvremena utakmice protiv West Hama.

Naime, Leedsu je potrebna pobjeda danas na gostovanju kod West Hama kako bi se povećale šanse da ostanu u Premiershipu.

Gosti su sjajno ušli u utkamicu, te su nakon 17. minuta igre došli do prednosti na gostovanju u Londonu. McKennie je asistirao, a gol je postigao Rodrigo.

Ipak, domaći tim je do kraja prvog poluvremena uspio da poravna rezultat, a strijelac je bio Declan Rice koji vjerovatno igra svoju posljednju utakmicu na domaćem terenu kao igrač West Hama.

U centar pažnje dospio je Sam Allardyce, trener Leedsa koji je na travnjaku primjetio novčanicu od 5 fundti, te je odlučio da napravi šou.

Podigao je Allardyce novac sa ponda, te je došao do četvrto sudije Andrewa Madleya i ponudio ga njemu uz osmijeh na licu.

Oglasi

Madley je odmah odgurnuo Allardycea, te se krenuo smijati i rekao mu da novac pokloni svom pomoćniku Karlu Robinsonu.

[twitter]https://twitter.com/Reinaldodcg9/status/1660269417203220486[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim i on je odbio novac, te je popularni Big Sam morao navac staviti u svoj džep, te je upravo to na kraju i uradio.

Ostaje da vidimo da li će do kraja utakmice ekipa Leedsa uspjeti da ostvari pobjedu na gostovanju kod West Hama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi