Allegri: Bez obzira na poraz Napoli je i dalje jedan od glavnih favorita za osvajanje Scudetta
EPA

Tvrdi trener Stare dame poslije minimalne pobjede

Allegri: Bez obzira na poraz Napoli je i dalje jedan od glavnih favorita za osvajanje Scudetta

E. Ganibegović

Juventus je večeras slavio u derbiju kola Serije A kada je došao do minimalne pobjede od 0:1 nad Napolijem, a pobjedonosni pogodak za Staru damu postigao je Gonzalo Higuain.

Poslije utakmice oglasio se šef Juventusa Max Allegri, koji je rekao da je Napoli i dalje jedan od favorita za osvajanje Scudetta.

"Večerašnja utakmica je bila dobar test za nas. Momci su imali povoljnih situacija u prvom dijelu meča te smo uspjeli doći do vodstva", izjavio je Allegri za Mediaset Premium.

"Napoli je u drugom poluvremenu imao posjed i stvarali su nam pritisak, ali dopustili smo im vrlo malo šansi."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sada smo jedan bod iza Napolija, što je dobar rezultat, ali sada moramo gledati naprijed i razmišljati o utakmici Lige prvaka koju igramo u utorak."

"Moramo da pohvalimo Napoli, koji je odigrao dobru utakmicu te su potvrdili da su i dalje jedni od glavnih favorita za osvajanje Scudetta", dodao je trener Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi