Allegri ima jednu želju pred žrijeb: Samo da njih ne izvučemo

Nagađanja o žrijebu počela

Allegri ima jednu želju pred žrijeb: Samo da njih ne izvučemo

Massimiliano Allegri i njegov Juventus pobijedili su sinoć Tottenham rezultatom 2:1 i tako izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Iako je engleski tim bio taj koji je prvi poveo, Bianconeri su pokazali karakter i na kraju golovima Higuaina i Dybale preokrenuli rezultat, te osigrali mjesto među osam najboljih ekipa Starog kontinenta.

Nagađanja o žrijebu već su počela, a Juventusov trener Massimiliano Allegri ne krije koga bi želio izbjeći u narednoj fazi takmičenja.

"Jedina ekipa koju želimo izbjeći je Barcelona. Svake godine Barcelona, mislim da je ove godine dosta", kazao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Katalonski klub se tek treba plasirati u četvrtfinale, pošto sljedeće sedmice igra revanš meč protiv Chelseaja. U prvom duelu odigranom na Stamford Bridgeu bilo je 1:1. 

Žrijeb za četvrtfinale bit će održan 16. marta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti