Allegri izostavio Pjanića iz prvih 11 za meč protiv Crotonea

Mali princ ostao na klupi

Allegri izostavio Pjanića iz prvih 11 za meč protiv Crotonea

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić sa klupe će početi večerašnji susret njegovog Juventusa protiv Crotonea u okviru italijanske Serije A. 

Juventus u posljednje vrijeme ima veoma zgusnut raspored, a prije samo četiri dana igrali su na domaćem terenu susret Lige prvaka protiv Barcelone.

Upravo zbog toga Allegri je odlučio da u večerašnjem meču odmori nekoliko igrači koji su ove sezone odigrali veliki broj minuta, a jedan od njih je i Pjanić. Osim njega, meč će se klupe početi i Gonzalo Higuain, a u vrhu napada igrat će Mario Mandžukić.

Sastav Juventusa: Buffon; Barzagli, Benatia, Höwedes; Lichtsteiner, Matuidi, Marchisio, Alex Sandro; Douglas Costa, Mandzukic, Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Crotonea: Cordaz; Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlovic; Rohden, Barberis, Mandragora, Nalini; Budimir, Tonev.

Podsjetimo, večerašnji susret u Torinu počinje od 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi