Juventus prodaje veliku zvijezdu kako bi doveli čudo od igrača iz Portugala

Dybala out, Joao Felix in?

Juventus prodaje veliku zvijezdu kako bi doveli čudo od igrača iz Portugala

E. Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala na kraju ove sezone mogao bi napustiti Juventus kako jutros špekulišu mediji u Italiji.

Dybala ove sezone nema minutažu koju je očekivao, a nije tajna da baš nema ni dobar odnos s trenerom Massimilianom Allegrijem. O odlasku Dybale špekulisalo se i prethodnih mjeseci, ali mediji na Apeninima su ovaj put sigurno da će se to desiti na kraju sezone.

Navodno, sam Argentinac je pokazao veliko nezadovoljstvo što ne igra ove sezone tako često kako je očekivao i očito spreman je za odlazak u klubu koji će mu pružiti minutažu koju on želi.

Iako je Juventus u proteklim mjesecima jasno dao do znanja svima da Dybala nije na prodaju čini se da su se predomislili. Očito da je Stara dama pronašla zanimljivu metu i da novac od Dybale žele pametno da potroše.

Navodno, Dybala može ići iz Juventusa, ali samo u slučaju da neko za njega plati najmanje 100 miliona eura. Taj novac Juve će uložiti u dovođenje mlade tinejdžerske zvijezde Joaoa Felixa koji briljira u dresu Benfice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prste u svemu ima i Cristiano Ronaldo koji bi mogao veoma lako nagovoriti Felixa da izabere Juventus i da uči od jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Da se radi o odličnom potencijalu pokazuje činjenica da je mladi igrač dao 15 golova na 36 utakmica za Benficu u dosadašnjem dijelu sezone, a ima tek 19 godina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Propao kao Dybala.
5 0
CHATA
Ma taj portugalac je kurcina,njega Ronaldo dovodi,Dibala je doktor za njega
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi