Allegri zna da neće dobiti otkaz u Juventusu, a razlog je samo jedan

Prenose italijanski mediji

Allegri zna da neće dobiti otkaz u Juventusu, a razlog je samo jedan

E. Oštraković

Juventus ove sezone igra očajno, te nikako ne pokazuje da bi se mogao boriti za naslov prvaka u Italiji.

Naravno, odmah je krenula priča o smjeni trenera Juventusa, Massimiliana Allegrija.

Navijači žele njegovu smjenu jer Juventus igra nogomet koji je zaista teško gledati i nepovezanost je i više nego očigledna.

Jednostavno akcije ne postoje, a nogometaši u pojedinim trenucima kao da ne znaju šta treba da rade na terenu.

Posebno su bolna zadnja dva poraza. Jedan je bio u Ligi prvaka od Benfice na domaćem terenu, a drugi u prvenstvu, na gostovanju kod Monze.

Iako su sve oči uprte ka Allegriju, od njegove smjene, barem za sada ne će biti ništa a razlog za to je jasan.

Kako prenose italijanski mediji Allegri ima ugovor do 2025. godine, a ukoliko ga odluče otpustiti Juve bi morao platiti visoku odštetu.

Navodno, radi se o čak 80 miliona eura koliko bi morali isplatiti Allegriju i njegovom stručnom štabu za raskid ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da vidimo da li će Juventus u narednom periodu početi igrati bolje, te da li će Allegri ostati na klupi ovog tima.

Ko zna, možda se nakon reprezentativne pauze sve promjeni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi