Juventus želi iskoristiti situaciju u Chelseaju
FOTO: EPA

Već ovo ljeto

Juventus želi iskoristiti situaciju u Chelseaju

Haris Zilić

Atmosfera u Chelseaju nije baš sjajna nakon sankcija Romanu Abramovichu.

Situaciju u Londonu prate mnogi evropski klubovi i čekaju svoju šansu da "ugrabe" neki transfer, a čini se da Juventus prvi kreće u akciju.

Stara dama iz Torina želi u svojim redovima Christiana Pulišića (23) i Antonia Rudigera (29), ali morali bi "masno" platiti Plavcima, a poznato je da Juve nije ekipa koja baš tako razbacuje novac.

Pulišić ima ugovor sa Chelseajem do 2024. godine i vrijednost od 45 miliona eura, dok sa druge strane Rudigeru ugovor ističe ovo ljeto i postaje slobodan igrač tako da bi tu Juventus mogao dobor proći, međutim transfer Pulišića bi uzdrmao kasu. Nakon dovođenja Vlahovića pitanje da li Juve želi još jedan jak transfer u finansijskom smislu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što bi mogla biti olakšavajuća okolnost Juventusu je činjenica da bi većina fudbalera Chelseaja po završetku sezone mogla izraziti nezadovoljstvo cijelom situacijom pa bi možda klub bio primoran poslušati zahtejeve igrača za odlaskom.

Sigurno da je ispred nas uzbudljivo ljeto u Londonu, a cijela priča oko Chleseaja će biti među vodećim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...pravi lesinari mafijaski,samo gledaju ima li sta djabe da se otme.
3 9
Abramhimovic
Osvojili smo sve sto se moze osvojiti cak i sto drugi klubovi nikad nece vise osvojiti sad neka nas ugase ili u Championship nema veze,a ovi kreteni Sto govore plastika sta je sa PSG RM Bayern oni nikad nisu trosili pare na igrace sve iz svoje akademije u prvi tim ubacuju?I nerazumijem zasto svi mrze Chelsea zato Sto je jedan od najuspjesnijih klubova u svjetu i zato sto je uvjek cupavo igrati protiv nas bez obzira kakav smo kadar imali? Naduvajte ga se hejteri evo vam .I.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi