Allegri: Možda opet budemo tim

Govorio nakon pobjede

Allegri: Možda opet budemo tim

E. Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri komentarisao je tešku pobjedu nad Fiorentinom (1:0).

Juve je večeras dosta teško stigao do pobjede i to sa igračem više, a gol za pobjedu postigao je Cuadrado u 90. minuti.

Evidentno je da Juve ima velikih problema ove sezone, a nakon meča trener Allegri je kazao:

"Mislim da smo izgubili najmanje sedam bodova. Moramo biti ljuti, jer momčad koja želi pobijediti u svakom meču mora se snaći u ovim utakmicama. Moramo razmisliti o tome i možda opet možemo biti tim", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je takođe istakao da njegov tim trpi mnoge probleme s povrijeđenim igračima i vjeruje da će nakon reprezentativne pauze sve biti puno bolje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...mozda i budete,ako vam nastave svirati penale u 90. minuti kada vam ne pase rezultat i iskljucivati protivnicke igrace za bezvezne startove.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi