Allegri nakon poraza: Ovakve utakmice nemaju smisla

Trener Juventusa nije bio zadovoljan sa konačnim ishodom meča

Allegri nakon poraza: Ovakve utakmice nemaju smisla

S. Pašalić

Roma je večeras savladala na Olimpicu vodeći Juventus sa 2:0.

Juventus je dobro odigrao u prvom poluvremenu, ali nije iskoristio svoje prilike, a Roma je u nastavku stigla do pobjede. Vučica je povela u 79. minuti kada je Edin Džeko sjajno asistirao, a Florenzi pogodio za 1:0. U 92. minuti Džeko se upisao i u listu strijelaca i potvrdio veliku pobjedu Rome.

Rimski tim je tako nanio tek treći poraz Juveentusu ove sezone u Seriji A, a trener Stare dame Massimiliano Allegri nakon utakmice nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

"Utakmice kao što je bila ova večeras nemaju smisla. Večeras smo dobro odigrali, ali smo propustili previše šansi nakon posljednjeg pasa. Napravili smo osam, devet šansi u prvom poluvremenu samo tako i jasno je zašto na kraju ova utakmica nema smisla", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Juveentusa se nakon toga osvrnuo i na svoju budućnost u Torinu.

"Još uvijek imam jednu godinu po ugovoru za odraditi, ali važno je analizirati ovu godinu i okrenuti se narednoj sezoni. Mjesta za greške će biti još manje i još teže ćemo stizati do pobjeda čak i u ligi.", dodao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ti prvi nemas smisla nikakvog pa eto poatojis jos vodia navjeci italijanski klub, gnjido glupa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi