Allegri o dolasku Ronalda: Neke stvari mi se ne dopadaju

Trener Juventusa otvoreno

Allegri o dolasku Ronalda: Neke stvari mi se ne dopadaju

Najveći transfer ove sezone ostvaren je prelaskom Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus. 

Najbolji fudbaler današnjice je Santiago Bernabeu napustio kao najbolji strijelac u Realovoj historiji, a za njegovo dovođenje torinski klub je izdvojio oko 105 miliona eura na ime obeštećenja.

Sretan što danas ima Ronalda u svom timu je i trener Juventusa Massimiliano Allegri, međutim priznao je za italijanske medije da mu se baš i ne dopada što vidi previše uzbuđenja...

"Presretan sam što imam priliku da treniram Ronalda, radi se o odličnom igraču. Njegovo iskustvo za nas može biti dodatna prednost. Vidim previše uzbuđenja zbog njegovog transfera, a to baš i nije dobro", kazao je Allegri, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šta sam rekao Ronaldu kada smo se vidjeli? Pričali smo o sreći, kao i o odluci koju je napravio, ali tada je bio njegov odmor i nismo željeli da pričamo o fudbalu", istakao je trener Juventusa.

Ronaldo je s Juventusom potpisao ugovor do 2022. godine.,

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi