Allegri otkrio datum Ronaldovog dolaska
(Foto: EPA)

Zakazana je press konferencija

Allegri otkrio datum Ronaldovog dolaska

Midhat Šljivak

Kompletan fudbalski svijet priča o nevjerovatnom transferu Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Portugalac je nakon devet godina odlučio napustiti madridski tim i karijeru nastaviti u redovima Stare dame iz Torina u transferu vrijednom 105 miliona eura.

Zadovoljan je njegovim dolaskom i trener Max Allegri koji je otkrio i datum kada će se Ronaldo pojaviti u Torinu.

"On je veliko pojačanje i korak naprijed za sve u klubu. Nisam se čuo s njim. ali mislim da će biti tu na press konferenciji u ponedjeljak (16. juli) i tada ćemo popričati. Znam da je srtan što je tu i biće veliko pojačanje. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatnu stvar za ekipu, ali i za italijanski fudbal", istakao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje kako će Ronaldo igrati u Juventusu, trener Stare dame je kratko rekao.

"Kao što je i uvijek igrao. Pokušaće davati golove", poručio je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi