Allegri: Ova utakmica donosi više od tri boda

Trener Stare dame pred gradski derbi

Allegri: Ova utakmica donosi više od tri boda

Edmir Škorić

Juventus nastavak dobre serije traži protiv Torina za vikend, a pred ovaj meč svoje viđenje dao je i trener Stare dame Massimiliano Allegri.

Pred torinski derbi Allegri je rekao kako je ova utakmica za njegov tim izuzetno važna i da ona donosi "više od tri boda".

"Derbi je uvijek poseban meč. Ne samo za nas, već i za naše navijače, za grad, ali i dalje je najvažnija stvar u ovom trenutku. Želimo da nastavimo našu seriju pobjeda, ali čekaju nas teške tri utakmice - Torino, pa Olympiakos u Ligi prvaka i onda Atalanta, ali sada razmišljamo samo o ovoj koja slijedi", rekao je Allegri, dodavši:

"Torino je trenutno u dobroj formi, u samom je vrhu tabele i to sve govori".

On je dodao kako će Douglas Costa i Cudrado vjerovatno biti starteri, a kako Benedict Howedes neće sigurno igrati zbog povrede, kao niti Claudio Marchisio i Sami Khedira. Na popisu igrača za ovaj duel nema niti Andree Barzaglija...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, Allegri ima širok roster igrača i ne bi mu to trebao predstavljati neki veći problem. Susret Juventus - Torino igra se u subotu od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije