Allegri: Pjanić upitan za duel s Torinom

Bh. veznjak povrijeđen

Allegri: Pjanić upitan za duel s Torinom

E. Škorić

Nakon pobjede nad Veronom za vikend, Juventusu sada slijedi duel sa Torinom u Kupu, a za ovaj meč upitan je Miralem Pjanić.

Juventus već sutra igra protiv Torina meč četvrtfinala Kupa Italije. Bh. reprezentativac nije igrao protiv Verone zbog lakše povrede, a čini se da neće biti u sastavu ni za duel s Torinom.

"To je derbi, a naš cilj je pobjeda. Italijanski kup je poput Lige prvaka i Scudetta. BIt će određenih promjena, ali to ću da odlučim nakon treninga. Torino će biti motivisan, oni kroz Kup mogu do Evrope, tako da nas čeka težak meč", kazao je trener Stare dame Massimiliano Allegri, dodavši:

"Sutra bismo mogli početi s Ruganijem, a možda i Marchisiom. Ne znam hoće li biti jedan ili dvojica napadača".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Hoće li Miralem Pjanić igrati? To ćemo tek danas da vidimo. Nije igrao zadnju utakmicu zbog povrede, pa vidjet ćemo je li dovoljno spreman", kazao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi