Allegri priznao partijanje sa 60 djevojaka: Istina je, ali to je dobra stvar
Trener Juventusa nema zamjerki na sve što se dešavalo nakon meča sa Atleticom. Aminovao je postupke svojih igrača (Foto: EPA)

Ne žali zbog oduke fudbalera

Allegri priznao partijanje sa 60 djevojaka: Istina je, ali to je dobra stvar

M. Šljivak

Trener Juventusa Max Allegri potvrdio je da su Cristiano Ronaldo i njegovi saigrači partijali sa 60 djevojaka nakon meča protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Poraz od 2:0 nije teško pao igračima Stare dame. Oni su uzeli privatni avion i u Torinu su napravili zabavu za pamćenje.

Nakon lude noći, žene su u grupama napustile unajmljeni hotel, a javnost je ubrzo sve doznala.

Max Allegri je sve potvrdio, ali je i odobrio ono što se desilo.

"Ja sam trener, nisam policajac. Uradili su to i mislim da je to dobra stvar jer su malo 'živnuli'. Odgovorni su i znaju šta rade", rekao je Allegri.

Iako su ranije italijanski mediji tvrdili da Miralem Pjanić nije bio na zabavi, to nije istina.

I bh. fudbaler je bio među onima koji su partijali, a izostali su jedino Federico Bernardeschi i Andrea Barzagli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon toga je Juve pobijedio Napoli (1:2) i Udinese (4:1), a naredne sedmice igraju uzvrat protiv Atletica gdje imaju minus od dva gola (0:2).

To bi mogao biti i posljednji meč na klupi Juventusa u Ligi prvaka za Allegrija, jer će vjerovatno napustiti klub na kraju sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi