Allegri se vraća u Seriju A

Roma ga kontaktirala

Allegri se vraća u Seriju A

E. Škorić

Prema brojnim izvještajima u italijanskoj štampi, Massimiliano Allegri spreman je za povratak u Seriju A.

Allegri je već odavno slobodan trener nakon što je prethodno s dosta uspjeha vodio Milan i Juventus, a sada se očekuje ponovo na klupi jednog italijanskog tima.

Naime, Allegri je spreman da preuzme Romu, koja je u krizi i čiji trener Paulo Fonseca je sve bliže otkazu.

Corriere dello Sport piše da su čelnici Rome već u kontaktu s Allegrijem kako bi ga nagovorili na dolazak u Rim, iako se povezivao ranije s PSG-om i Chelseajem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je osvojio ligu s Milanom u sezoni 2010/11, a onda je osvojio čak pet Scudetta i četiri Kupa Italije na klupi Stare dame.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
Džeko ostaje ako ovaj dođe
7 1
cako
Jeste i našli sliku, k'o da se usro čovjek! :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi