Allegri riješio sve dileme o budućnosti Cristiana Ronalda
Foto - EPA

Novi trener Juventusa saopštio

Allegri riješio sve dileme o budućnosti Cristiana Ronalda

M. Šljivak

Novi trener Juventusa Massimiliano Allegri saopštio je danas na press konferenciji kako Cristiano Ronaldo nema namjeru da napusti Staru damu.

Prethodnih dana Portugalac se povezivao sa Manchester Cityjem, pa čak i PSG-om, ali od njegovog odlaska iz Torina neće biti ništa.

"Cristiano mi je rekao da ostaje i konačno možemo završiti sa tom pričom. Trenirao je dobro i nikad nije tražio odlazak iz kluba", rekao je Allegri.

Juventus je prošle godine prepustio titulu Interu. Allegri želi Scudetto nazad u Torinu.

"Borit ćemo se za Scudetto. Pobjeda sutra bila bi veoma važna. Respektujemo protivnika, ali bitno je da krenemo pobjedom", istakao je Allegri i dodao je:

"Trebat će nam balans. Da bismo osvojili titulu potrebna je konstantnost. To je kao plovidba kruzerom", rekao je Allegri.

Novo pojačanje Juventusa Manuel Locatelli mogao bi dobiti prve minute u dresu Bianconera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Veoma sam zadovoljan dolaskom Locatellija. Još uvijek nije potpuno spreman, ali nakon reprezentativne pauze će biti pravi. Neće početi utakmicu, ali mogao bi dobiti 15-ak minuta", rekao je Allegri.

Juventus svoj meč protiv Udinesea igra sutra od 18:30 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Forza Juve!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi