Allegri: Užasna utakmica, jedva da je bilo šuteva

Trener Juventusa nakon poraza

Allegri: Užasna utakmica, jedva da je bilo šuteva

Juventus je večeras na svom terenu poražen od Napolija sa 1:0 golom Koulybalija u 90. minuti susreta.

Trener Stare dame Massimiliano Allegri je nakon utakmice, razumljivo, bio jako razočaran ali ne samo porazom, već i kompletnom utakmicom.

"Iskreno, užasna utakmica obje ekipe, pa jedva da je bilo šuteva u okvir gola. Igrali smo loše, ali morali smo izdržati do kraja. Ovako smo dozvolili Napoliju da nas porazi i vrati u šampionsku utrku. Nismo ispunili cilj, ali i ovakve su stvari moguće u fudbalu", započeo je Allegri, te nastavio:

"Trebamo ovo zaboraviti i okrenuti se sljedećoj utakmici protiv Intera. Mislim da će to stvarno biti odlučujući meč za nas u ovoj sezoni. I dalje smo prvi, imamo bod prednosti ali ne zaboravite i da imamo bolju gol razliku. Do kraja su još četiri utakmice, dvije kod kuće i dvije u gostima, pa ćemo vidjeti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napoli je, na neki način, zaslužio da pobijedi samo zato što je bio manje loš. Ne znam da li je ovo naša najlošija utakmica u ovoj sezoni, ali znam da će utrka za titulu trajati do kraja. Do 29. maja. Do tad se ništa neće znati, ko može bilo šta garantovati danas u fudbalu?", riječi su Juventusovog trenera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi