Allegri zabrinut pred duel s Barcelonom
Foto: EPA

Stara dama u problemima zbog povreda

Allegri zabrinut pred duel s Barcelonom

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je istakao da će Sami Khedira i Claudio Marchisio sigurno propustiti susret Lige prvaka protiv Barcelone. A strateg Juventusa bi uskoro mogao dobiti još loših vijesti, s obzirom da se još uvijek čeka riječ doktora kada su u pitanju Chiellini, Mandžukić i Alex Sandro.

Sudar Barcelone i Juventusa je na rasporedu u utorak, a Allegri je, s pravom, zabrinut pred gostovanje na Nou Campu.

"Chiellini bi trebao početi trenirati s ekipom u nedjelju...Alex Sandro ima groznicu, ali se nadamo da će uskoro ozdraviti. Khedira i Marchisio su definitivno van stroja", izjavio je Allegri nakon subotnje pobjede protiv Chieva, pa nastavio:

"Khedira je dobio udarac u koljeno tokom reprezentativnih obaveza. Po povratku se odmarao nekoliko dana, a onda je i igrao 30 minuta. Naredni dan je ponovo osjetio bolove. Biće potrebne dvije sedmice da bude spreman."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mandžukić je zadobio povredu lista, ne bi trebalo biti ništa ozbiljno", dodao je Allegri, ali nije mogao sa sigurnošću reći da će hrvatski reprezentativac biti spreman za susret Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije