Allegrijeva postava je dokaz da kod njega nema opuštanja

Pjanić u prvih 11

Allegrijeva postava je dokaz da kod njega nema opuštanja

Trener Juventusa Massimiliano Allegri odabrao je fudbalere s kojim će početi utakmicu protiv Pescare.

Uprkos tome što se Stara dama sastaje sa jednim od najslabijih timova u ligi i što su fudbaleri umorni od utakmice protiv Barcelone, Allegri je odlučio na teren poslati najjači tim s kojim raspolaže čime je pokazao da ne dozvoljava opuštanje bez obzira na ime protivnika.

Odmor su opravdano dobili Buffon i Khedira, napravljeno je nekoliko promjena u zadnjoj liniji, ali ofanzivni dio tima je nepromijenjen u odnosu na meč sa Kataloncima i izgleda zastrašujuće.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić također je starter, a ispred njega će biti Dybala, Cuadrado, Mandžukić i Higuain.

Juventus: Neto, Rugani, Barzagli, Lichtsteiner, Asamoah, Marchisio, Pjanić, Dybala, Cuadrado, Mandžukić, Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč Pescare i Juventusa igra se s početkom u 15 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi