Allegriju za večerašnji meč na raspolaganju neki igrači za koje do sada možda niste ni čuli
Allegri ima problema s igračkim kadrom, ali to ne umanjuje ulogu favorita za Staru damu u duelu s Udineseom

Trojica prebačena iz rezervi

Allegriju za večerašnji meč na raspolaganju neki igrači za koje do sada možda niste ni čuli

E. Škorić

Juventus je u petak pozvao tri rezervna igrača za utakmicu Serie A protiv Udinesea.

Stara dama večeras u okviru 27. kola Serije A kao ogromni favorit dočekuje Udinese, ali trener Massimiliano Allegri ima problema sa sastavljanjem igračkog kadra jer ne može da računa na Miralema Pjanića zbog suspenzije, a nema ni Cancela (kartoni), zatim povrijeđenih Cuadrada, Khedire...

Kako je i ogromna bodovna prednost u korist Juventusa u odnosu na drugoplasirani Napoli, Allegri je odlučio u prvi tim pozvati trojicu mladih igrača iz rezervi.

Tako će večeras na raspolaganju imati Hansa Nicolussi Cavigliju i Grigorisa Kastanosa te Stefija Madvidvija, koji će teško dobiti priliku pored Ronalda, Dybale ili Mandžukića, ali za njega je velika stvar i samo pojavljivanje s prvom ekipom.

Allegri će imati određenih problema kada bude pravio početni sastav, ali bez obzira na to, Juve je veliki favorit i sve osim njegove pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

O tome koliki je Juve favorit najbolje svjedoče kvote u MOZZART kladionici, a kompletnu bogatu ponudu za večerašnji meč pogledajte OVDJE.

Juventuov tim za Udinese:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Szczesny, Perin, Pinsoglio; Chiellini, Caceres, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Spinazzola; Matuidi, Emre Can, Bentancur, Kastanos, Nicolussi Caviglia; Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Kean, Bernardeschi, Mavididi

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije