Fotografije s Allianz Arene obišle svijet: Pogledajte kako je Bayern pružio podršku Ukrajini

U centru pažnje

Fotografije s Allianz Arene obišle svijet: Pogledajte kako je Bayern pružio podršku Ukrajini

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna remizirali su danas na svom terenu protiv Bayer Leverkusena (1:1) u okviru 25. kola njemačke Bundeslige.

Bayern je odlično otvorio utakmicu na Allianz Areni i već u 18. minuti uspio je da povede sa 1:0 kada je pogodak postigao Sule.

No, Bayer je do 1:1 došao već u 36. minuti utakmice kada je Thomas Muller postigao autogol, a ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ove utakmice.

Ipak, detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se pred sami početak utakmice.

Naime, Bayern je odlučio još jednom pružiti podršku narodu u Ukrajini koji već deset dana ratuje protiv Rusije koja je izvršila invaziju na njihovu zemlju.

Pred početak meča na ekranima na stadionu bile su zastave Ukrajine, a navijači su aplauzom pružili svoju podršku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, Bayern je otišao i korak dalje i odlučeno je da korner zastavice budu upravo zastave Ukrajine što je oduševilo javnost, a fotografije s Allianz Arene su obišle svijet.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ono kad švabo podržaje zemlju koju je zgazio u ww2 onako usput na putu ka svom konačnom kraju.U rusiju.Smijeh
3 13
irnes4
Njemacka ce procvjetat zbog ovog rata ,sve izbjeglice popunit ce radnu snagu koja im fali
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi