Dinamo Minsk doveo do sada najzvučnije pojačanje pred duele s FK Željezničar!

Stigao standardni reprezentativac Bjelorusije

Dinamo Minsk doveo do sada najzvučnije pojačanje pred duele s FK Željezničar! · Zvanično

Eldar Ganibegović

Dinamo Minsk nastavlja da se pojačava pred duele s FK Željezničar, a sada je kompletirano i do sada najzvučnije pojačanje u klubu iz glavnog grada Bjelorusije.

U prvom pretkolu Konferencijske lige protivnik Željezničara biti će bjeloruski Dinamo Minsk koji je doveo zvučno pojačanje.

Naime, novo ime u redovima Dinama je standardni reprezentativac Bjelorusije, Ivan Bakhar, koji dolazi kao slobodan igrač.

Karijeru je počeo u Minsku da bi za 255 hiljada eura stigao u Dinamo Minsk 2020. godine. U januaru ove godine otišao je u Izrael gdje je igrao za Kiryat samo pola godine, te se na ovaj način vratio u Dinamo.

U okvirima Bjelorusije ovo je zaista cijenjeno ime. Ovaj 25-godišnji ofanzivac do sada je 25 puta nosio dres svoje reprezentacije i postigao dva pogotka.

Oglasi

Inače, prva utakmica između Željezničara i Dinama igra se za tri dana na Grbavici od 20:30, a dosta karata je već rasprodano.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Revanš utakmica igra se sedam dana kasnije u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu, s obzirom na to da bjeloruski timovi ne mogu svoje domaće utakmice igrati u svojoj zemlji.

Bolji iz ovog dvomeča ponovo će put Azerbejdžana, s obzirom na to da ih u drugom pretkolu čeka dvomeč s tamošnjim Neftčijem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi