Almedin Ziljkić nakon što je Benjamin Tatar potpisao za Borac: "O, majko moja"

Poslao poruku svom prijatelju

Almedin Ziljkić nakon što je Benjamin Tatar potpisao za Borac: "O, majko moja"

E. Škorić

Pomalo neočekivano sinoć je Fudbalski klub Borac saopštio kako je Benjamin Tatar novi igrač tog kluba.

Bivši reprezentativac BiH odlučio se vratiti u Premijer ligu BiH, ali je za svoju novu destinaciju odabrao Banjaluku, a sa Borcem želi osvojiti titulu.

On je prethodno bio ljubimac navijača Sarajeva i jedan je od najzaslužnijih što su na Koševo stigle dvije šampionske titule i trofej Kupa BiH.

Nako što je napustio Sarajevo, svoju igračku karijeru nastavio je u Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu, a nakon godinu i po dana pečalbe vraća se na premijerligaške terenu i po lijevom krilu špartaće u dresu FK Borac.

Tatar je bio velika želja novog trenera Nenada Lalatovića, a interesantnu poruku za njega imao je bivši igrač Borca Almedin Ziljkić, s kojim je Tatar znao dijeliti svlačionicu i u reprezentaciji BiH.

"O, majko moja. Dragi Bog da te čuva, nemoj bez titule da mi završiš sezonu!", napisao je Ziljkić komentar ispod objave Borca o potpisu Tatara, te je označio nekadašnjeg nogometaša Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu su Ziljkiću navijači Borca napisali da bi bilo dobro i on da se vrati, mada je on trenutno član Olimpije s kojom ima još godinu dana ugovora i nema naznaka da će se tako brzo vratiti u BiH.

Borac je inače ostao bez nekoliko igrača na početku ljeta, ali je najavljeno nekoliko velikih pojačanja. Tatar je stigao, a za očekivati je još neka zvučna imena u narednom periodu. Ono što je sada već sigurno, imat ćemo dosta uzbudljivu sezonu u Premijer ligi sa nekoliko izuzetno ambicioznih timova koji će htjeti osvojiti trofej po svaku cijenu, a borba za  Evropu također će biti otvorena do samog kraja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosaaa1946
Nema gluplje sorte od Bošnjaka… izgleda Almedinu je fetiš da mu psuju vjeru
13 5
SeoRusilac
Vico i kompanija ce se pobrinuti za titulu. Tatar nema nekog uticaja tu, mogli su komotno i juniore pustiti da igraju uz ovakvo sudjenje.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi