23

Komentari (23)

Puši ga sandžaklija..
El_Pibe_De_Oro
Pa dragi Benjamine mogao si da biras, Sarajevo, Velez, Tuzla pa i Zeljo...Sto bas kod njih Allah ti se smilovao.
FighterIXI
Smilaovao se njemu Gospod Bog kada ga je Velikan pozvao u svoje redove! Aloooo zatucani idiote nije vjeru promijenio pa da tako pišeš. Ide gdje su mu bolji uslovi. Neće igrati za krompir sigurno kao u navedenim klubovima. Ovo je sport magarčino!
Adohordas
Dobre pare sigurno
Arnel925
Hahah kakav debilni komentar ?? za psihijatrije. Borac daje lovu bolju, igra Evropu. Ide gdje su bolji uslovi. Jeli ti radiš samo za muslimane debilu za 500 maraka mjesečno i ako ti Srbin ili Hrvat ili svabo gazda daju 3000km mjesečno za isti posao da radiš, ti ćeš sigurno eći neću ja samo radim za muslimane hahah
Krompir? Od dvije titule obje ste namjestili vrhunac kluba vio kad ste uzeli kup maršala,ja šta se vlahadije nakotilo na bh portalima.
FighterIXI
Šta je vaš vrhunac? Pobjeda nad Borcem. Sitni ste vi za Velikana.
starmac
Čim Mte-l napusti kao sponzor ligu dogodine,Borac će se borit za opstanak a ovu godinu je Prvak.Živi bili pa vidili.Sve je Vice izrežiro.
LaMartina
Vama nikad nista ne valja, kad gubi, kad pobjedjuje. Svaka rijec je "Vico ovo Vico ono" samo pljujete i trosite bespotrebno rijeci. Pruzite podrsku klubu kojeg volite, ne morate se osvrtati i pljuvati sve okolo. Sirimo ljubav a ne mrznju.
miha_123
Bravo brate respect ?
Noname992
Budite svjesni da je Borac budući prvak. Savez, sudije i novac bez pokrića za velike plate.
Deepy
Jos da je nadoknadit minus od 30 i kusur bodova za Zrinjom u sezoni... Jedino da Zrinji ode 6-7 najbitnijih igraca i trener.
Noname992
Nije Vici problem napraviti najvišu krađu u historiji lige samo da se Borcu titula obezbjedi. Zrinjski ima kvalitetan tim i mnogo vremena će trebati drugim ekipama da uspio da se nose sa njima.
Arnel925
Zestoko pojacanje, svaka cast za Borac da su ovakav kvalitet mogli da vrate u nasu ligu. Bice nesto od nji u Evropi.
pjanke.sa
Moj brate, vidjecemo koliki je on kvalitet. Ako si dobar igrac onda kgras svuhdje kako treba. Kao Rahmanovic. A ovakvim igracima kao Tatar treba neka potpora na terenu da bi on zaigrao. Ja mu zelim sve najbolje, mada mi je uzasno krivo sto je otisao u Borac. Ali sta ces, njegova odluka.
Arnel925
@pjanke.sa Ne treba ti biti zao brate. Nije bio na našem radaru. Da je bio došao bi u FKS. Dobar je igrač ako može da iskoristi sav potencijal. Sad u kakvom je stanju psihički na povratak u Premijer Ligu sve je to pod upitnikom. Nije mi krivo. Nije naš, nego stranac koji je igrao za FKS I mnogo drugi klubova. On se sigurno nada da će Borac imati dobru sezonu i nesto učiniti u Evropi i tako se samo zadržati sezonu u Premijer Ligi.
pjanke.sa
Ne znam. Vidjecemo. Bio mi je drag i znam da je i njemu bitno da igra, ali Borac nam na onakav nacin otme titulu, raznoraznim prevarama i podvalama ne mogu da ih tretiram kao Zrinjski ili bilo koji drugi klub suparnicki. Hebi ga
SeoRusilac
Vico i kompanija ce se pobrinuti za titulu. Tatar nema nekog uticaja tu, mogli su komotno i juniore pustiti da igraju uz ovakvo sudjenje.
Arnel925
@SeoRusilac Sto samo placete jarane, sudija, Vico ovo ono. Mentalitet nam je nula. Uvijek nam nesto ne valja, uvijek neko kriv, drugi imaju sudije, imaju predsjednika, imaju boga.... jbt zivot placu vise od djece.
rajvosaaa1946
Nema gluplje sorte od Bošnjaka… izgleda Almedinu je fetiš da mu psuju vjeru
FighterIXI
Jedi ****a zatucanko!
pjanke.sa
Hej kad ti navijac Borca kaze da si zatucanko….to je ozbiljno :-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.