Bh. reprezentativac sreo čovjeka koji mu je stalno "krpio" kopačke, a onda ga je ostavio bez teksta

Uvijek će mu biti zahvalan na tome

Bh. reprezentativac sreo čovjeka koji mu je stalno "krpio" kopačke, a onda ga je ostavio bez teksta

E. Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Almedin Ziljkić nalazi se na zasluženom odmoru nakon dosta dobre sezone u dresu Olimpije iz Ljubljane.

Ziljkić je prije godinu dana odlučio da napusti banjalučki Borac i karijeru je nastavio u Sloveniji u dresu Olimpije što se pokazalo kao dosta dobar potez.

Ovaj 26-godišnji fudbaler u protekloj sezoni za Olimpiju je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio zabiti sedam golova i upisati pet asistencija.

Nakon duge sezone Ziljkić je odlučio prvi dio odmora provesti u rodnom Novom Pazaru. Bh. fudbaler se našao u centru pažnje nakon sjajne i emotivne objave na Instagram storyju koja je mnoge oduševila.

Naime, Ziljkić je objavio fotografiju sa jednim obučarom iz Novog Pazara i otkrio je da je to čovjek koji je redovno "krpio" njegove kopačke kada je tek počeo trenirati fudbal, a kada su se one u potpunosti raspale kupio mu je nove.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Imao sam jedne kopačke za fudbal i možda 11 ili 12 godina. Deset puta mi ih je lijepio, ušivao, krpio i nikad nije naplatio jer je znao iskreno da sam bez para, sve dok nisu pukle skroz i Šeka mi je kupio nove i zaprijetio da ne kažem nikom za taj poklon", napisao je Ziljkić.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi