Došao na utakmicu s porukom za Ziljkića, a onda mu je bh. reprezentativac prišao

Sjajan potez

Došao na utakmicu s porukom za Ziljkića, a onda mu je bh. reprezentativac prišao

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Almedin Ziljkić na kraju prošle sezone napustio je Borac i potpisao je za Olimpiju iz Ljubljane.

Odlazak u Olimpiju bio je pravi potez za Ziljkića koji se odlično snašao u Sloveniji, te je u svojoj prvoj sezoni opravdao epitet pojačanja.

Ziljkić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima za Olimpiju, te je uspio zabiti sedam golova i upisati još šest asistencija.

Olimpija je sinoć na svom terenu pobijedila ekipu Brava sa 1:0, a Ziljkić je na terenu proveo nešto više od sat vremena. Ipak, bh. fudbaler našao se u centru pažnje i nakon utakmice.

Naime, on je zapazio na tribinama jednog od navijača koji je imao posebnu poruku za Ziljkića. Došao je na utakmicu s papirom na kojem je pisalo: "Ziljkiću može li dres za Bajram".

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ziljkić je vidio tu poruku i nakon utakmice je oduševio ovog navijača jer mu je prišao i poklonio dres.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi