Kamera snimala par dok se klub bori za opstanak - njegov potez zapanjujući, a tek njen...

Navijač bijesan, ali ona je ipak bila smirena

Kamera snimala par dok se klub bori za opstanak - njegov potez zapanjujući, a tek njen...

E. Škorić
Teme:

Viralna snimka iz meča La Lige između Almerie protiv Espanyola (3:3) nasmijala je sve nakon što je prikazala navijača na tribinama koji je dobio "ukor" od djevojke zbog nedoličnog ponašanja.

Almeria je gubila od Espanyola sa 3:2, ali bilo joj je važno da Valladolid ne pobijedi Getafe u drugoj utakmici. Na kraju Almeria je sa 3:3 ostala u ligi, a Valladolidu 0:0 s Getafeom nije bilo dovoljno.

Uz Valladolid, ispali su u Drugu ligu još Espanyol i Elche, ali viralan je postao snimak sa meča između Almerije i Espanyola.

TV kamerman uočio je priliku za snimanje napetosti tako što je zumirao dvoje nervoznih navijača Almerije, dok se još uvijek odlučivalo o sudbini njihovog kluba.

Djevojka je primijetila da se oboje nalaze na velikom platnu prije nego što je upozorila svog dečka, koji je sjedio prekriženih ruku i gledao ljutito.

Oglasi

Zatim je odgovorio na zapanjujući način ispruživši dvostruki srednji prst prema kameri, ali ga je potom djevojla za loše ponašanje "nagradila"  udaranjem po rukama. I dok je ona bila izuzetno nasmijana i raspoložena, njen dragi je "gorio", što i ne čudi s obzirom da je tada zaista bilo vrlo realno da Almeria napusti La Ligu.

Obožavateljima na društvenim mrežama svidjela se interakcija jer je jedan korisnik Twittera napisao: "Ovaj navijač Almerije predstavlja mene", dok je drugi dodao: "Njegovo lice je veličanstveno."

Treći je dodao: "Krajnje je vrijeme da neko pravilno reaguje na pojavljivanje na velikom platnu kada vaša ekipa gubi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju, par sa snimka može da bude sretan jer je izbjegnut onaj najgori scenarij i Almeria je tešku sezonu na kraju završila na 17. mjestu sa samo jednim bodovom više od Valladolida.

Što se tiče ostalog, Barcelona je ranije osigurala titulu, a u Ligi prvaka igraće još Real Madrid, Atletico i Real Sociedad, kao i Sevilla kao pobjednik Evropske lige. Villarreal i Betis predstavljaju Španiju u Evropskoj ligi, a Osasuna u Konferencijskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi