Almeriji mali andaluzijski derbi, Betis tone sve dublje

Primera

Almeriji mali andaluzijski derbi, Betis tone sve dublje

Edmir Škorić

Andaluzijski mali derbi između Betisa i Almerije okončan je minimalnom pobjedom gostiju (1:0).

Iako je viđen samo jedan pogodak u 90 minuta, u duelu Betisa i Almerije 'sijevalo' je na sve strane... Domaći nogometaši su bili bolji, imali veći posjed lopte, ali oni su ti koji nisu na svoj konto dodali nijedan novi bod.

Jedini gol postignut je već u četvrtoj minuti, kad je Azeez pogodio mrežu domaćih. Činilo se da će biti dosta golova, ali ipak ostalo je 1:0.

Betis ostaje zakovan za dno sa 10 bodova, a ovo je timu iz Seville bio 11. poraz i već sada su najozbiljniji kandidat za drugu ligu. Almeria se s nova tri boda popela na 15. mjesto i ima 16 bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 17. kolo:
Betis - Almeria 0:1 (Azeez 4)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti