Alvarezu djevojka zabranila da se fotografiše sa navijačima, oni su znali kako da joj se osvete

Svjetski prvak u problemima

Alvarezu djevojka zabranila da se fotografiše sa navijačima, oni su znali kako da joj se osvete

Esmer Oštraković

Nevjerovatnu stvar uradili su navijači Manchester Cityja koji su bili razočarani nakon susreta sa Julianom Alvarezom i njegovom djevojkom nakon njihovog povratak u Englesku.

Naime, nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvu koje se igralo u Kataru, Alvarez se nakon odmora vratio u Englesku.

Naravno slavlje navijača Argentine još uvijek traje, a djevojka Juliana Alvareza, Emilia Ferrero naljutila je navijače Manchester Cityja.

Htjeli su navijači da se fotografišu sa fudbalerom Manchester Cityja, ali njegova djevojka mu to nije dopustila, što je naljutilo navijače.

Jedan od navijača bio je toliko ljut na nju, da je požurio kući i odmah je napravio online peticiju da Avarez ostavi svoju djevojku.

Trenutno je peticiju potpisalo preko 20 hiljada ljudi koji su očito nezadovoljni potezom koji je napravila njegova djevojka.

Oglasi

Naravno teško je i pomisliti da će on uraditi nešto tako samo zbog online peticije, ali jasno je da nije trebao uraditi takvu stvar, te da se trebao fotografisati sa svojim navijačima.

Alvarez je u vezo sa Emiliom četiri godine, a novu godinu su naravno proslavili zajedno, a njegova djevojka bila je na Etihadu, te je gledala utakmicu kluba svog momka.

Naravno Emilia je najveća navijačica Juliana Alvareza, a skoro mu je ostavila i jako romatičnu poruku u kojem je iskazala svu svoju ljubav.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pratit ću te gdje god budeš htio da budem sa tobom", napisala je tada Emilia.

Iako su dugo u vezi, tek nakon što su se preselili u Manchester odlučili su da javno progovore o tome da su zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi