Alvaro Morata pravi transfer koji će uzdrmati Španiju?

Želi ga Xavi u Barceloni

Alvaro Morata pravi transfer koji će uzdrmati Španiju?

Endin Čaušević

Barcelona je prije nekoliko dana potvrdila dolazak Ferrana Torresa, ali čini se da to neće biti jedino pojačanje Katalonaca.

Katalonski klub pokušava na sve načine da pojača svoj tim za drugi dio sezone iako to nije nimalo jednostavno zbog finansijskih problema u kojima se Barcelona nalazi.

Barcelona je uspjela dovesti Ferrana Torresa za 55 miliona eura iz Manchester Cityja, ali čini se da to nije jedini napadač koji će doći na Camp Nou u januarskom prelaznom roku.

Naime, španski mediji objavili su jutros da Xavi želi dovesti klasičnog napadača, a navodno prvi na listi želja je Alvaro Morata.

Madridski AS je objavio da Morata želi da napusti Juventus jer nije zadovoljan situacijom u italijanskom klubu, te da mu je želja da se vrati u Španiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Xavi je već razgovarao s njegovim agentom i jasno mu dao do znanja da želi Moratu u Barceloni već u januaru, ali je pitanje da li će Barcelona uspjeti dovesti španskog napadača iz Juventusa.

Eventualni dolazak Morate u Barcelonu sigurno bi bio ogromno iznenađenje s obzirom da je igrao za Real Madrid i Atletico Madrid.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Kad mu pogledas CV sve najjaci klubovi A iskreno nije neki igrac
13 0
denimen9
Stara priča, nije dovoljno dobar za Reala, jeste za Atletika, Juventusa, Chelsea pa evo i Barcelonu i tako te buranija klubove
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi