Alvaro Morata ima jasnu želju na ljeto

Ne planira povratak u Englesku

Alvaro Morata ima jasnu želju na ljeto

S. Mlaćo

Alvaro Morata ne planira povratak u Chelsea. Španac je u Atletico Madrid stigao na posudbu iz Engleske, te pokazao svoje kvalitete.

Postigao je 16 pogodaka te pokazao da je zaista napravio pravi potez. Sada želi da ostane u Atleticu i nastavi sa kvalitetnim partijama.

"Jasno je da želim ostati u Madridu. Nemam namjeru nigdje da idem, učinit ću sve da ostanem i igram", jasan je bio Morata, a izjavu prenosi Marca.

"Želim nastaviti sa dobrim igrama. Vidi se da napredujem i nadam se da je ovo pravo rješenje za mene. Dao sam sve od sebe pri dolasku u Atletico i isto ću učiniti da ostanem ovdje".

Ono što svakako može predstavljati problem jeste to što bi Chelsea zbog zabrane transfera mogao dobiti zabranu transfera u dva naredna prelazna roka, pa bi morali onda vratiti igrače sa posudbi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Atletico ima pravo da otkupi ugovor, pa će biti veoma zanimljivo ovog ljeta na relaciji ova dva kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi