Alvaro Morata potpisao za Atletico Madrid
Ovaj španski golgeter prethodno je nastupao i za Juventus a u Atleticu će imati žestoku konkurenciju u napadu.

Pojačanje u napadu

Alvaro Morata potpisao za Atletico Madrid · Zvanično

E. Oštraković

Alvaro Morata novi je igrač Atletico Madrida. Španski napadač u Atletico dolazi na posudbu iz Chelsea.

Morata se nije naigrao na Stamford Bridgeu, a posebeno je pao u drugi plan nakon dolaska Maurizia Sarrija. 

Nakon što je Gonzalo Higuain stigao u London iz Milana, bilo je jasno da Morata mijenja tim. Iako je igrao i za Atletico i za Real, sada je odlučio da ponovo obuče crveno-bijeli dres koji će nositi najmanje do kraja tekuće sezone.

Ovaj španski golgeter prethodno je nastupao i za Juventus a u Atleticu će imati žestoku konkurenciju u napadu, ali i visoke ambicije pošto Jorgandžije trenutno stoje dobro u La ligi, a žele što dalje i u Ligi prvaka.

Navijači Atletica bili su protiv dolaska Morate

Dolazak Morate nije baš obradovao sve navijače Atletica, koji smatraju da bivšem napadaču Real Madrida nije mjesto na Metropolitanu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na stadionu su se pojavili transparenti "Ne želimo Realove otpatke i k..... sinove", "Ne treba nam Morata, već naša djeca"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi