18

Komentari (18)

Adohordas
Hahahhahaha cojk nezna sta prica majkemi cuj to sad do terena opet e bas me zanima na sta ce se vaditi ovi treneri kad se svi tereni u BiH urade onda ce biti jako sunce,jaka kisa bila,klizav teren itd itd..moj jaro ili znas ili neznas (nekazem za tebe nego za tvoje igrace).Dovedi Dinamo na sve i jedan teren u BiH i svi nasi klubovi u BiH bi izgubili iako nikad nisu igrali na tim terenima.
hzsg
Ha, ha , ha , ha MORŽ PRICA O AMBIJENTU, AJME MAJKO...., KO O CEMU SVOJ O SVOM., SMJESAN LI SE OSIME!!!
user1574859714
Boli Amara neka stvar za zvizduke nezahvalnih navijaca. Ti sto zvizde ne bi vidjeli trofeja da nije trener bio Amara.
RuthlessDyni
Kako su to Željezničar i Velež dva najveća kluba u državi?
C.Banks
Amare kralju moj ko je onai lik Gosto??? Ne daj Podvelešcima da vode kolo. Šemsudine vrati se i otjeraj to
velez mo
Vratiti Dudica jos sutra,Osimu se zahvaliti,ovo se vise nemoze gledati.Meni je vece ponizenje gledati ovo iz utakmice u utakmicu,nego sa Dudicem 20 sansi po utakmici,druga stvar otisao covjek kako je otisao,sto da se nevrati,nebi bio prvi slucaj.Dzenu Zaimovica za pomocnika
Roodjeniiiiii
@C.Banks napokon se pojavi dijete iz omladinske skole FK Veleza i odma ne valja. Decku je 18 godina, jesi ti ikad izasao na punu grbavicu sa 18 godina? Jesi ikada izasao na veliki teren da igras fudbal makar i u amaterskom takmicenju bez navijaca?
pjanke.sa
Sta prica ovaj ba nema gostujucih navijaca na zamjenskim terenima. Odavno si ti Osime prno u sisu. Sada se vidi da si imao namjestene utakmice i da si zbog toga najtrofejniji trener. Dok ti je Ivica bio u Savezu sve je islo glatko. Kako ode tako i ti sa njim u penziju. Citav zivot iza babe se krijes. Ti nisi ni s od srucnjaka.
Lavillenie
@pjanke.sa Nije tvoje da pratis prvu ligu pocni malo trecu ima jakih klubova haos
mido1921
Još te boli ona petarda i trica. Ovaj nestručnjak vas je vazda karao sa vašim stručnjacima. Sad vas deru djeca iz srednje škole. Kmeee
user1571956549
Dudica ste kovali u zvijezde pa sta je uradio sa vasim timom? Eto strucnjak.... Procitaj se prije nego nesto napises....
user1574859714
Mora Pjanke komentarisati da ne bi umro. Idi bolan gledaj one tvoje ublehase iz zenice i reci Mirvicu da ne pere pare. Njemu palamudi a ne ovdje. Amar ti je zadao probleme i stres u zivotu, zato ti ne mozes da ga ne spomenes.
Ljacmu1
Nikada nije bio nikakav stručnjak. To se vidjelo još prije 10-ak godina u europskim utakmicama dok je bio u Želji. Pusti šuplje o titulama koje veze s njim nisu imale. I danas njegove alibije mnogi hvale da je, eto, “realan”.
Zaccheroni
I meni se taliza Amare
BordoHz
Joj Amawe jesi odvratan ni rođena majka te ne voli
imeiime
HAHAHAHAHAHA Znaci bolji ''trener'' za ove preletace iz vrapcica ne postoji. Bas su se nasli. HAHAHAHAHAHAHAHHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.