Osim razočaran u Plavom salonu: Šuti i poklopi se!

Željezničar izgubio u važnom meču

Osim razočaran u Plavom salonu: Šuti i poklopi se!

Samir Mlaćo
Željezničar je ponovo razočarao svoje navijače.

Nakon važne pobjede u Mostaru, Plavi su izgubili od Širokog Brijega 3:2 na Grbavici.

Amar Osim je imao šta reći u Plavom salonu.

“Oni su u prvom poluvremenu imali situaciju koju vole imati. Dali su gol, a mi propustili priliku. U drugom dijelu smo promiješali malo, imali smo i par zicera... Čestitam, šuti i poklopi se“, kazao je Osim.

Ističe da je drugi gol presjekao njegovu ekipu, te da je Široki Brijeg zasluženo slavio.

“Nismo uspjeli da ubacimo utakmicu u naš ritam, vjerovatno je tome kumovala početna postava, a zna se ko postavlja ekipu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar sada igra sa Krupom, a onda dolazi zimska pauza. Sigurno će biti burna na Grbavici gdje mnogo toga ne štima.

“Ne razmišljam o tome, razmišljam o Krupi. O ostalom ćemo poslije. Definitivno je da nam neke ekipe manje odgovaraju. Možda je i do kvaliteta, ali ne mogu reći jer će biti da kritikujem svoje igrače“, dodao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Mrs iz Zelje grobaru.
15 16
papagaj
Moj Amare kakve ti bahile vodiš, a mali Alic iz Mladosti, Hiroš grizu za svoj tim mijenjaj to
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi