17

Komentari (17)

Adis22
Nmgu vjerovat pojedinim osobama koje misle da znaju o Fudbalu bolje od ovih svih trenera i od ovog svega buraz idi izbori licencu i budi trener bit ces kur.. da je to tako lako to bi svako :)
ryan.giggs
Vinko ne priča puno.
mosaljozemosaplavo
Da si ti ziv i zdrav Vinko da ima ovakvu ekipu kao sto ima Amar bio bi tamo negdje u sredini 6-7
BordoBijeli1946
Kod vas se sve svodi na "Sta bi bilo kad bi bilo"....Sta bi bilo da se sezona nastavila, sta bi bilo da u Mostaru niste primili 3 gola za 5 minuta, sta bi bilo da Vinko ima ovu ekipu, sta bi bilo da sno dobili licencu, sta bi bilo da ste vi imali protivnikenu Evropi kakve je imalo Sarajevo i bla bla bla blaaaaa...Otkako je dosao Vinko Marinovic u Sarajevo, sa klupe je isti klub vodio 15 puta, 13 puta je pobijedio i 2 puta odigrao nerijeseno. Prijatno i dovidjena, cujemo se u srijedu.
BordoBijeli1946
@mosaljozemosaplavo Jos nesto, ovo je treca sezona otkako je Amar na klupi Zeljeznicara, prvu je dosao na -15, a zavrsio je na -20, drugu na -3, a vidimo evo i trecu. Nije malo 3 godine, ti pricaj sta hoces i kako hoces. Krupa i Mladost su ga na Grbavici pobijedili tako da ti pada u vodu prica o tome kako ima tanku ekipu jer tanju od Mladosti i Krupe nema. LP
mosaljozemosaplavo
to hoces reci da mi imamo jacu ekipu od Sarajeva a da smo drugi, Zeljo i Sarajevo imaju svoje prednosti i mane jedni nad drugima, npr Grbavica je bolja od lavora, Zeljo ima iskusniju ekipu, Sarajevo ima skuplju ekipu od Zelje i to duplo, finansije Sarajeva su isto tako duplo jace nego Zeljine, pogledaj malo pojacanja Sarajeva odakle su dosli igraci, pogledaj pojacanja Zelje, samo znate laprdati gluposti a nigdje nikakve logike nema iz supljeg u prazno. Cinjenica je da je Amar bolji trener od Vinka i tu ce se sloziti vecina ljudi objektivnih sa mnom a ne pitari.
ryan.giggs
Na osnovu čega je Amaw bolji trener od Vinka?
mosaljozemosaplavo
BordoBijeli1946
Da, cinjenica je jer si to ti tako rekao. Cujemo se u srijedu, nece vam tri Amara pomoci.
mosaljozemosaplavo
hajd sad reci da je vinko bolji trener, umalo vas ne dobismo sa duplo manjim budzetom
Opijum
Mnogo za****n igrač
user1571956549
Ma Amare igrajmo muski pa sta bude... Komsije su bas dobre ali i mi smo jaki i samo mi im mozemo parirati. Da smo odigrali kad je trebalo sipak bi nanizali ovoliko pobjeda... Muski i jako pa sta dragi bog da InsAllah....
BlueBoys
Indijanci sa Koseva tutnji pisti stize voz....:)
Lafac
Željo je sretan što tebe ima za šefa struke,bilo koji drugi trener mi bi imali Max 16-17 bodova ! Živio nam dugo vremena šefe !!
frkt
Dva spica, a vezni red malo srediti i mozemo po 3 boda
Bakac
Bice guato, BICE 0 2
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.