16

Komentari (16)

user1583505696
"Nogometaši Željezničara će u okviru 10. kola Premijer lige BiH dočekati Tuzla City." **Trener Želje Amar Osim uoči ovog susreta kazao je da njegova ekipa nije u nekom posebnom ritmu, jer ne igraju često.** Bio problem što ne igraju, sad problem što igraju.. alibi trener
Zaštita Identiteta
Nisi ti najinteligentniji jel de? Sve je to isti problem pametnice, prvo ne daš ljudiima da igraju svako 7 dana nego igraju svako 15, a onda kaže u narednih 20 dana igrate 7 tekmi... kontaš? il ti je previše?
user1583505696
Iz istog intervjua: "U zadnjih mjesec dana igrali smo samo dvije prvenstvene utakmice, protiv Širokog i Krupe. Tu je upala jedna evropska i jedna u Kupu, i to je to". Mjesec ima 30 dana, ovdje su nabrojane 4 utakmice, 30:4 = 7.5 Dakle imali su utakmicu u prosjeku svakih 7-8 dana prilikom ove izjave pa mu opet nije odgovaralo. Sportski pozdrav
Zaštita Identiteta
A kad obračunaš zimsku pauzu ovih 7 tekmi u 20 dana je u prosjeku zapravo dvije mjesečno jel tako? Nemoj više molim te
Zaštita Identiteta
Bez utakmice od 21.08. do 09.09. zbog lažno pozitivnih testova i djelomična zabrana treninga. Znači 19 dana između 2 utakmice. Zatim, utakmica 09.09. pa 13.09. pa 19.09. znači 3 tekme u 10 dana. Pa onda iduća 30.09. znači 11 dana između 2 tekme. Onda napokon jedna normalna sedmiica pa opet 12 dana pauze i onda ovaj bulšit. Ne igraš 19 dana, zatim igraš 3put u 10 dana, onda ne igraš 11 dana pa igraš dvije u normalnom ritmu i onda opet ne igraš 12 dana, al zato u narednih 20 dana igraš 7 puta.
Zaštita Identiteta
Ma možete vi pričat šta hoćete u pravu je brkica, mi igramo 7 utakmica u 20 dana da bi vi mogli odmorniji biti dok ispadate iz Evrope. Jasno prepoznatljiva vladajuća struktura u savezu.
milivoje
Ti si Bog,Brko sa druge galaksije!
bistrik87
Eben jaspojed :((((
frkt
Ebena su bila i ona 5 komada prosle godjine, slazes li se?
AnijakManjo
Ovaj jos aktivan, 24h internet huligan. Nadji bolan sebi curu, izadji niva opusti se. Znam da si ruzan i glup, al nije kraj svijeta.
ryan.giggs
Vadiona spremna još od prvog septembra.
Ajax11
Hajde nam reci još jedno 10000 put da ti je raspored tezak...kako je namazan brko!
E.Car
Nisi ti na brkinom nivo ni blizu.
BosanacBosnjakBosnjanin
ma hajde imas alibi ako zijanis derby
Juggjesamojedan
"Prolit cemo uhljube"
BlueBoys
Prekucati raspored nema sta....:D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.