19

Komentari (19)

user1582647693
Babo ti se smije amawee
Uber_i
Naj bolji trener i covjek u ovoj sugavoj bosni
bk123
Nešto je trulo u državi Željezničara
BosanacizEU
Ma nije loše igrao Željo al nemaju ni sreće.. Jedino mi je drago što ih je Sloboda dobila nek nije Krupa i Radnik pa makar..volio bi da Krupa i Radnik ispadnu više nego išta..al nece to Vico dozvoliti mislim da je odlučeno već da Krupa i Olimpik ispadnu..štaš naša realnost s krimosima iz saveza..
Zaccheroni
Iducu sezonu Amar kandidat za klupu goška
bazaorao
Kad sportisti kunu kažu da bog da vam brko trener bio
Kugla
Sto se dobro nasmija
RollingBlunt
Koliko su se trudili, strah me da trudni ne ostanu mater vam klosarksu... Navijac Zeljeznicara
adosar
Igraci želje kad naprave stopostotnu šansu izgrle se i proslave kao da su dali go...
BordoBijeli_exyu_sa
Amaweeeee ostaniiii
Sarbit2019
Tako je BRKO OČE NACIJE neka ga duvaju ovi sto pisu OSTAVKE.Samo ti guraj svoje PROČEPICE ne mora ove godine moze i 2028 BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO
pjanke.sa
Sta kaze nema Lendrica, povrijedio se, izvrno nogu hahaahah joj ostani Amaweeeeee
BlueBoys
SARBIT IZ TARCINA JE JEDAN VELIKI MIŚ MEKINJAŠ. E JADOVE PHAHAHHA STA SE PRAVIS MUTAV
Sarbit2019
BRKI ga mozete samo duvati.SVI STE VI MIŠEVI ZA BRKA.Ima te li muda da BRKA napadnete.Uletali ste na Trening pa vas LUTVO razjurio.BRKO Legenda.
starigrad
starigrad
Sarbit ti si legenda. Hahahahaha
Edward NewGate
Ovaj uvijek jednu te istu pricu prica. Moje misljenje je da Zeljo niti ima igrace niti trenera, niti upravu. Ovo igraca sto ima je umisljeno da su nekakvi fudbaleri, a da jesu ne bi bili u premijer ligi. Jadno je ovo sve za klub renomea kakav je Zeljo. Ali to je samo moje misljenje.
papagaj
Fuj jade, samo me interesuje do kada ce navijaci cekati
user1590487551
Pleme ti ****m seljacko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.