29

Komentari (29)

antikomunist
Son Penu-TI pricas o vrijedjanju,. hebo li te onaj HDZ trolicni a ne dvolicni!Najveci prevrtljivac ljigavac i lazov na svijetu je onaj vas lupez Govic. Sutra da Kinezi dodju, on bi selotejpom zalijeo oci da mu budu krive ko u njih!On je vece zlo od MiloKIRADA Dodika za ovu zemlju!"Nosilac Evropskih vriejdnosti"-bas i jeste, jer je ogloedalo podle Evrope!
Zaccheroni
Convicts
Hebo vas brko haha kao sto je i zeljanu,nikakvi to treneri nisu samo kes im je u ocima,steta za Velez stvarno steta a tako dobri su bili.
Ljacmu1
Osim je skupi promašaj Šoše i Husnića koji su napravili ne slušajući pametnije ljude oko sebe. Za te pare su mogli dovest npr. Oreščanina koji bi napravio puno više.
antikomunist
NAPOKON!!!!!!!!Najveci negativac i mrzovoljna faca koji je ikada sjedio na klupi Veleza!Najbolje rjesenje za Velez bi bio opet Fedja Dudic, BEZ OBZIRA na sranje koje je napåravio pri odlasku u Sarajevo!Ili neki drugi MLADJI strucnjak a ne treba nam ni Jovic , ni ostali starohani!
pjanke.sa
FahroKonjHodzic
izdaja narode izdaja komeje to osim smeto
nijepoznat
nijepoznat
antikomunist
@nije poznat-fakat nije poznat debil koji te napravio ?Bas , kako se osjecas kao KOPILE @nijepoznat?
Kladionicar_iz_mira
Ovaj volkanobet najgora kladionica. Jedina kladionica na svijetu koja ne dozvoljava kombinovanje rezultata, korenera i kartona na utakmicama. Ukinite ih ko sponzore, nisu nikom zanimljivi, j*bo ih bal i fudbal.
SonPen1946
Raspad pijacara iz vrapcica.
antikomunist
@SonPen-fasisto UZPovski..operi svoju poganu fasisticku labrnju, operi jei razredjivacem, da se dobro ocisti jer ZAUDARA strasno SMRADOM FASIZMA,onda se sagni...isto onako kako ti je radila kuja koja te okotila a i sestrica...i sto ce isto da radi ona koju ti kurava ,koja ti bude zena, okoti..
zilan66
Sonpen,ode ti profa,brini se za svoju kucu i probleme u njoj.mi cemo svoje rjesavati.
King_Kenny
...pa gdje cete ovakvog mudraca otjerati,zar ne gledate njegove strucne analize u emisiji o SP?...da ste pametni doveli bi mu i onog Musu da rade u tandemu...to su dva znalca u rangu Kloppa i Guardiole...
nijepoznat
axel42
Al bukvalno kad ih gledaš na BHTu vidiš kakva smo mi rupa što se fudbala tiče. Oni ko fol nešto komentarišu a pojma nemaju o fudbalu.
King_Kenny
@axel42 ...ja neki dan govorim,cudo mi nismo svjetski prvaci kad imamo onakva dva znalca,plus onaj celo sto ga zovu profesorom svi...sve oni znaju,sta je koji selektor trebao uraditi,a sta nije...da hoce doci da to silno znanje prenesu na nasu reprezentaciju da rasturamo sve redom...vec smo imali jednog onakvog strucnjaka na klupi mlade reprezentacije,onog Branimira Tulica sto je palamudio kao i oni,pa onda gubio od Malte...
bazaorao
Kao što sam reko na početku sezone. E sad će da vas odere ili dere...Dudić novi trener.
Mowzilla
...sad je ekspert za SP u Katru hehe ne daj se brko!
antikomunist
Katru???Nije mi nikako jasan ovaj novopeceni , izmisljeni,umjetni jezik koji se pravi na silu. Ako je KATAR onda je valjda U KATARU, a ne u Katru?!Ne mozete "gutati"slova ili ih izbacivatri iz imena drzava??Ili i to sebi uzimate za pravo?
Mowzilla
@antikomunist izvini profa, moze'l popravni hehe
user1639705257
@Mowzilla pusti profu... Vidiš da je fulio TERAPIJU!!! He he he
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.