Amar Rahmanović danas obavio ljekarski

Bivši fudbaler Sarajeva

Amar Rahmanović danas obavio ljekarski

A. Čaušević

Amar Rahmanović je zimus napustio Sarajevo i potpisao za Konyaspor.

Rahmanović je zaista odlično igrao u Bordo timu, bio je nositelj i prvo ime ekipe što se najbolje osjetilo tokom proljetnog dijela sezona.

Iskusni veznjak koji je jedno vrijeme imao i status bh. reprezentativca je imao sasvim solidnu polusezonu u Konyasporu s nekoliko zapaženih nastupa, posebnu u utakmicama kada se ovaj tim još uvijek borio za opstanak.

Odlični veznjak će i u novoj sezoni nositi dres Konyaspora, a pripreme za novu takmičarsku godinu su počele prije nekoliko dana.

Danas je Rahmanović obavio i redovni ljekarski pregled koji između ostalog podrazumjeva EKG srca te stanje pluća.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 27-godišnjak je proteklih sedmica uživao u odmoru, a nekoliko dana je proveo i u Dubrovniku gdje se družio sa Edinom Džekom i Darkom Todorovićem.

Inače, nova sezona turskog prvenstva će početi sredinom augusta. U novoj sezoni će nastupiti 20 klubova, a žrijeb parova će biti obavljen u narednom periodu.

Top Komentari

Brazuka
Potpisao za Hajduk? Ma nestvarno ali sretno mu
1 9
aleminhoze14
Ovo je Rahmanovic platio inace nikakve veze vijest. Sad cu moci mirno spavat, hvala ti Causevicu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi