Ambiciozni NK VIS Simm Bau efikasan protiv Zvijezde

U novu sezonu ulaze sa visokim ambicijama

Ambiciozni NK VIS Simm Bau efikasan protiv Zvijezde

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Druge lige Centar NK Vis Simm Bau savladao je FK Zvijezda Kakmuž sa 4:2.

Ambiciozni drugoligaš pružao je kvalitetnu partiju, a u listu strijelaca su se upisali Eldin Suljić (2x), te po jednom Muamer Kadušić i Dino Ibrahimović.

"Hvala kolektivu FK Zvijezda Kakmuž na odličnom gostoprimstvu", istakli su iz NK VIS Simm Bau.

Treba istaći da u NK VIS Sim Bau imaju visoke ambicije u novoj sezoni, a klub je iz dana u dan sve organizovaniji. Mnogo pažnje posvećuje se radi omladinskog pogona koji je sve masovniji.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Najveće zasluge za to svakako idu na račun glavnog sponzora kluba Mirze Mujkanovića.

"Naš cilj je da moramo za dvije godine igrati Prvu ligu FBiH, a najkasnije za četiri u Premijer ligi. Sada ćemo raditi kompletnu infrastrukturu, od tribina, reflektora, novih svlačionica... Pravimo stari, a novi stadion. Naš kraj je rasadnik talenata, ima ih kao u 'priči'. Dovodimo sada igrače iz Sarajeva i mislim da ćemo napraviti sjajnu priču. Vidim po igračima i ljudima iz kluba da su svi na nogama, kao i cijelo mjesto. Najdraže mi je vidjeti taj narod sretan, nasmijan, zadovoljan... Vidi se da se za nešto vežu", kazao je Mujkanović u ranijem razgovoru za SportSport.ba

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi