Federalni drugoligaš se ne šali: Stigao fudbaler koji je donedavno igrao u Premijer ligi
Foto: Facebook

Mašić potpisao za NK VIS Simm-Bau

Federalni drugoligaš se ne šali: Stigao fudbaler koji je donedavno igrao u Premijer ligi · Zvanično

NK VIS Simm-Bau iz Kosove kod Maglaja mali je bh. klub, ali klub koji očigledno ima velike ambicije.

Riječ je o klubu koji je član Druge lige FBiH Centar, ali se od momaka koji brane njegove boje već u narednoj sezoni može očekivati borba za plasman u Prvu ligu.

U proteklom periodu se NK VIS Simm-Bau već pojačao sa nekoliko novih fudbalera, a danas je klub iz Kosova pojačao i sa jednim dobro poznatim fudbalerom svim ljubiteljima Premijer lige BiH.

Naime, novi igrač NK VIS Simm-Bau je Eldin Mašić, 32-godišnji bek.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Eldin Mašić je svojevremeno igrao i u Premijer ligi BiH, a tokom karijere je nosio dresove Čelika, Žepča, dobojske Sloge, Radnika iz Bijeljine, Olimpika, Moševca i hrvatske Istre. Mašić je prije deceniju i kusur bio i član mlade reprezentacije BiH.

Treba dodati da je danas potvrđeno još pojačanja u NK VIS Simm-Bau, ali je Mašić svakako najzvučnije.

Top Komentari

amadeus21
Nije iz Kosova nego iz Kosove.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi