Poznato lice s Grbavice je opet u bh. fudbalu

Pronašao je novi angažman

Poznato lice s Grbavice je opet u bh. fudbalu

A. Čaušević

Jedna od najljepših fudbalskih priča ove sezone u bh. fudbalu isprična je na sjevero-istoku Bosne i Hercegovine.

Juniori Zvijezde 09 su pored velikana uspjeli doći do titule prvaka BiH i to u posljednjem kolu nakon što su sa ubjedljivih 0:4 pobijedili Velež.

Prvi čovjek kluba iz Semberije, Boris Stanišić je u prošlosti isticao da će omladinski pogoni biti njegov glavni adut, a odličan posao isplatio se ove sezone.

Već neko vrijeme u Zvijezdi 09 angažovan je i Amer Duvnjak, dobro poznato lice sa Grbavice dok je Senad Misimović bio predsjednik FK Željezničar.

Duvnjak je tada u Željezničaru bio generalni sekretar, a Grbavicu je napustio istovremeno s ostatkom Misimovićeve garniture.

Sarajlija je u FK Zvijezda 09 angažovan kao šef pravne službe, a jučer je bio u Mostaru s ostatkom klupskog rukovodstva kada je osvojena juniorska titula prvaka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Uprava kluba!

Posted by FK Zvijezda 09 on Saturday, May 29, 2021

Inače, prvim tim kluba iz Etna sela Stanišići se ove sezone nije uspio plasirati u Premijer ligu. Bit će interesantno za vidjeti koliko igrača iz juniorske selekcije će tokom pauze biti prekomandovano među prvotimce.

Top Komentari

Chico
I juce ste pisali "ubrizgavanju" para u zeljeznicar zahvaljujuci radu i transferima iz Misimoviceve ere. Ere koju ste vi srusili, potpomognuti navijacima koje ste opet vi hajcali, a sve da bi rodbinsko kumskim vezama doveli Amara. Novog "Hadziahmetovica" i "Bajica" ni na vidiku.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi