U Hrvatskoj se pitaju: Zašto Gojak igra samo kada 'zagusti'?

Krznar na meti

U Hrvatskoj se pitaju: Zašto Gojak igra samo kada 'zagusti'?

S. Grebović

Dinamo je sinoć mimo svih očekivanja uvjerljivo izgubio od Sheriffa u Moldaviji rezultatom 3:0.

Moldavci su sa dva gola Traorea i jednom Kolovosa razbio Modre kojima će u revanšu play offa Lige prvaka biti potrebno pravo čudo kako bi prošli dalje.

Dinamu ništa nije polazilo za rukom i trener Damir Krznar se s razlogom našao na udaru javnosti u Hrvatskoj.

Susjedni mediji bavili su se analizom sinoćnje utakmice, a 24sata.hr se pita nekoliko stvari. 

Najviše kritika upućeno je upravno Krznaru, za kojeg imaju nekoliko pitanja. Zamjeraju ne može da "probudi" Brunu Petkovića koji se već dugo vremena nalazi u golgeterskoj krizi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

On je nedavno postigao gol u domaćem meču protiv Legije, a prije toga je mrežu iz igre zatresao tek u martu mjesecu. 

Također, hrvatski mediji se pitaju zašto Krznar u igru uvodi Gojaka tek kada 'zagusti'. Bh. reprezentativac ove sezone priliku za igru dobija na kašičicu budući da je ove sezone odigrao svega pet utakmica, a ni jednom nije bio starter.

Top Komentari

HUNTER
Zato što je taraba i zato što je babo Ahmet kopao i nogama i rukama da od njega napravi "fudbalera". Ljudima je rukave počupao vukući ih i moleći ih. Davno sam napisao i stojim iza toga, bez uvrede, Olimpik je njegov plafon.
5 14
donado91
"On je nedavno postigao gol u domaćem meču protiv Legije, a prije toga je mrežu iz igre zatresao tek u martu mjesecu." Nisam znao da Legija igra u HNL-u hahahah kakv klosar od novinara
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi