12

Komentari (12)

HUNTER
Zato što je taraba i zato što je babo Ahmet kopao i nogama i rukama da od njega napravi "fudbalera". Ljudima je rukave počupao vukući ih i moleći ih. Davno sam napisao i stojim iza toga, bez uvrede, Olimpik je njegov plafon.
green_dragon
Komentar na ovom portalu je tvoj plafon.
aynur365
@HUNTER aferim za komentar. Svaka na mjestu
HUNTER
@green_dragon jesam li te možda nešto pitao, pa da se kači na komentar? Sta je tvoj plafon? Ako ti ga je žao ili ako ti je rođak sa Brodareva, vodi ga kući.
Realist
U Hrvatskoj se pitaju zašto ga je Dinamo uopće ostavio u ekipi, a ne zašto ne igra.
Babajaga
Zadnji trzaji da ga se negdje proda za neke novce
struja
On je bio decko koji obecava
Ende
Uopste se to ne pitaju, stavise kritikuju trenera sto ga je uopste ubacivao.. i njega i Menala. Budite objektivni i izvjestavjate onako kako jeste. Gojak propao ko zeton, nazalost.
donado91
"On je nedavno postigao gol u domaćem meču protiv Legije, a prije toga je mrežu iz igre zatresao tek u martu mjesecu." Nisam znao da Legija igra u HNL-u hahahah kakv klosar od novinara
zizu82
Pa u domaćem meču a ne u domaćem prvenstvu,ne znam šta ti nije jasno?Zabio kakda su bili domaćini Legiji...
vence
ni ja da AEK i Elfsborg igraju nasu Mtel premier ligu :D
Kapak
Pa domaci mec nije legija kralju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti